DergiPark logo
  • Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi

Cilt: 2 Sayı: 1, 14.07.2020

Yıl: 2020

Araştırma Makaleleri

Derleme

1. Fıkhi Açıdan Helal Gıdanın Temel İlkeleri

Saffet Köse

Sayfa : 1-18
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

2. İslam Perspektifinden Obezite ve Helal Hayat

Adem Elgün , Hasan Yetim

Sayfa : 19-38
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

3. Koşineal (Karmin) ve Şellak Üretimi ve Helallik Açısından Değerlendirme

Erdoğan Küçüköner

Sayfa : 39-49
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

4. Gıda Bileşenlerinin Orijin Tespiti Analizlerinde Kullanılan Yöntemler

Ertan Ermiş , Hamzah Mohd Salleh

Sayfa : 50-63
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

5. Kurban İbadeti ve Bazı Güncel Meseleler

Mustafa Boran

Sayfa : 64-84
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

6. Helal ve Güvenilir Gıda

Selman Türker

Sayfa : 85-97
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
  • Sayı Dosyaları
    • Yazım Kuralları
    • İçindekiler
    • Editör ve Bilim Kurulu
       
  • Arşiv
    • Cilt: 1 Sayı: 1, 12.11.2019
    • Cilt: 1 Sayı: 2, 16.03.2020
    • Cilt: 2 Sayı: 1, 14.07.2020
    • Cilt: 2 Sayı: 2, 18.12.2020
    • Cilt: 3 Sayı: 1, 30.06.2021